Avukat Taner Uzun “ülkemiz bir çağ atlamıştır”

Avukat Taner Uzun “ülkemiz bir çağ atlamıştır”

Ak parti Adana Milletvekili A.Adayı Avukat Taner Uzun gazetemizi ziyaret etti.

Daha önceki dönemlerde de milletvekili ve belediye başkan aday adayı olan Taner Uzun aday adayı olduğu her dönemde isminden çok söz ettirerek gündemden düşmemişti. Tabanda büyük bir yere sahip olan Uzun; “Ben kendim için değil halkım için adayım” dedi.

Gazetemiz imtiyaz sahibi Gazeteci Hüseyin Erciyes ile bir süre sohbet eden Uzun şunları söyledi. “Ak parti kurulduğu günden buyana inancımdan ve davamdan hiç taviz vermedim. Halkımıza ve milletimize hizmet için daha öncelerlide aday adayı oldum. Lakin Allah kısmet etmedi. Ama bu dönemde büyük şansım olduğuna inanıyorum. Ülkemiz ak parti iktidarı döneminde çağ atlamıştır. “Bir düşünün eskiden hastanelerde cenaze sahipleri cenazelerini alabilmek işçin rehin kalıyorlardı. Şimdi nerde o günler diyoruz. Ülkede beceriksiz bir muhalefet var. Hem CHP’nin hem MHP’nin başındaki zatı muhteremler beddua almışlar. Bunlar iflah olmazlar. Biri ana muhalefet biri yavru muhalefet böyle gider. Biz ne dedik “Büyük devlet büyük güç hedef2023”

Biz büyük devlet olma yolunda ilerliyoruz. Bunu halk biliyor. Bunlar Allah’ın izniyle demiyorlar. Yola çıkarken bismillah demiyorlar. Bizim dünya liderimiz Recep Tayyip Erdoğan bir açılış yaparken Ya Allah Ya Bismillah diyerek başlıyor. Besmelenin olduğu yerde bereket vardır. Sonuç olarak ülkemiz Sayın Recep Tayip Erdoğan ve ekibi sayesinde bir çağı kapatıp yeni bir çağ açmıştır. Âcizane bende bu ekibin içersinde aktif olarak yer almak istiyorum. Allah nasip ederse Adana’ yı Ankara’ da mecliste temsil etmeyi hedefliyorum” dedi. Geçtiğimiz dönemlerde isminden sıkça söz ettiren Uzun bu dönemde de isminden söz ettireceğinin sinyallerini göstermeye başladı.